Tvättmaskiner

Cylinda Tvättmaskin FT 5574

Cylinda tvättmaskin FT 5574

Cylinda tvättmaskin FT 5574

  • 5-års garanti
  • 7 kg tvättkapacitet
  • Skrynkelfritt-funktion
  • Trumrengöring
  • Tidssparande funktion

Klicka för pris

Lättskött och smal
FT 5574 är en lättskött och smal tvättmaskin från Cylinda. Den har kapacitet för 7 kg tvätt och är 54 cm djup. Den hjälper dig att spara på miljö och resurser då den är energisnål med energiklass A+++. Den har dessutom en hållbar induktionsmotor.

Gott om valmöjligheter
Till din hjälp har du många olika tvättalternativ som du når via den barnspärrade panelen med display. Bland tvättmaskinens 16 program kan du exempelvis välja bland skjortor, bomull, intensiv/hygien+ och jeans samt använda tillval som startfördröjning, två extra sköljningar eller tidspar. Maskinen har dessutom ett speciellt trumrengöringsprogram.
Under tvättförloppet kan du se hur lång tid som återstår via displayen.

När det måste gå snabbt
Vardagen kan vara jäktig nog utan att du ska behöva vänta in tvättmaskinen. Tidssparfunktionen hos den här tvättmaskinen gör de långa tvättprogrammen kortare, vilket är perfekt när tiden är en bristvara. Tvättmaskinen har dessutom Expresstvätt 14 minuter. Därtill har Cylinda utrustat tvättmaskinen med startfördröjning. Med denna kan du senarelägga starten av det valda programmet och passa in tvättningen i ditt schema. Allt för att tidsbristen inte ska vara ett hinder för att få rena kläder.

Snabbare torkning
Centrifugering är det mest energisnåla sättet att få torr tvätt. En hög centrifugeringshastighet gör att du kan förkorta tiden i torkskåp eller torktumlare. Den här tvättmaskinen kan centrifugera med 600-1400 varv per minut.

Mindre risk för skrynklor
Tvättmaskinen har en funktion för att minska skrynklorna på din tvätt. Det innebär att trumman kommer att rotera tre sekunder per minut i två timmar efter avslutat tvättprogram. Perfekt för dig som kanske glömmer eller inte har möjlighet att plocka ur tvätten direkt. Funktionen förhindrar att tvätten ligger stilla och blir skrynklig i maskinen.

När du investerar i den här Cylinda-tvättmaskinen får du fem års garanti.

Hela vårt tvättmaskinssortiment hittar du på www.elon.se