Spisar

Electrolux Spis EKC6359AFW

  • 5 års garanti
  • Energisnål varmluftsfunktion för en effektivare matlagning
  • Full koll på matlagningsprocessen med den integrerade matlagningstermometern
  • Ugnsvolym på hela 74 liter
  • Barnsäker ugnslucka

Klicka för pris

Lättrengjord spis med stor kapacitet

Den stora vita spisen EKC6359AFW från Electrolux har hög energiklass och en stor ugn. Tack vare den genomtänkta designen kan du hålla koll på maten, vare sig den är på hällen, i ugnen eller under grillen. Med en extra stor fläkt får du jämn temperatur i hela ugnen och kan laga mycket mat samtidigt. Perfekt för dig som tycker om att bjuda in hela släkten eller vänkretsen på en gång.

Spisen har en highligthäll med helt slät yta som gör den extra lätt att hålla ren. De fyra kokzonerna reglerar du med steglösa vred. Spishällen har dessutom restvärmeindikering som varnar så länge kokzonerna fortfarande är varma.

Stor ugn med luckspärr & matlagningstermometer

Ugnen är rymlig med en nettovolym på 74 liter. Bland funktionerna hittar du upptining, maxgrill, torkning och varmluft. Det finns dessutom en integrerad matlagningstermometer. Ugnsstegarna är löstagbara för att du enkelt ska kunna rengöra dem. Du får även medföljande tillbehör som en emaljerad långpanna, två emaljerade bakplåtar och ett kromat grillgaller med upphöjda kanter.

Ugnsluckan har en mekanisk luckspärr samt en kylfläkt för att temperaturen på luckan inte ska bli mer än 30 grader över rummets temperatur. Den är även lätt att rengöra, så att du kan hålla ugnen städad och fräsch.

När du köper Electrolux spis EKC6359AFW får du fem års garanti.

Hela vårt spissortiment hittar du på www.elon.se