Luftvärmepumpar

Canvac QHW-TA41A/QHX-TA41A

  • För yta upp till 125 m²
  • Follow Me-funktion
  • Redo för WiFi (ihop med adapter)
  • Sleep-funktion
  • Effektiv intelligent avfrostning
  • 5 års garanti

Klicka för pris

Pålitlig värme och kyla i kompakt design
Canvac QHeat Scirocco 4 är från grunden byggd för vårt nordiska klimat. Den har effektiv intelligent avfrostning med en kraftigt dimensionerad värmestav som bara är i drift när det behövs. Du slipper problem med isbildning men sparar också energi – och dessutom får du kallrasskydd och automatisk rengöring efter kyldrift.

Follow me-funktion
Fjärrkontrollen har en smart funktion som gör att den kan fungera som temperaturgivare. Du får ett komfortabelt inomhusklimat och ökad precision för avläsning och anpassning av temperaturen. Du lägger fjärrkontrollen på en plats som du anser vara en lämplig plats för att mäta rummets temperatur.

Perfekt för fritidshus och garage
Luftvärmepumpens lågtemperaturläge är idealiskt för underhållsvärme i exempelvis fritidshuset eller garaget.

Plasma luftreningsfunktion
Den integrerade luftreningen renar luften från damm, pollen samt dåliga lukter.

Sleep-funktion
Sleep-funktionen sänker nattemperaturen och dina uppvärmningskostnader.

Redo för WiFi
Scirocco 4 är förberedd för WiFi så att du kan styra den med din smartphone, läsplatta eller dator. Du behöver bara komplettera den med en anpassad WiFi-adapter.

Tyst och kompakt
I det tysta läget är ljudnivån bara 21 dB(A) – knappt en viskning. Detta tillsammans med kompakta mått gör den väldigt lättplacerad.

När du investerar i Canvac Scirocco 4 får du fem års garanti.

Installation av luftvärmepump
Av hänsyn till miljön är det inte tillåtet att själv installera sin luftvärmepump. Luftvärmepumpar använder ett speciellt köldmedium som kan bidra till växthuseffekten och skada ozonskiktet om det skulle läcka ut eller släppas ut i atmosfären. Av den anledningen måste luftvärmepumpar enligt lag installeras av ett företag som har kylcertifikat och av en installatör med personligt kylcertifikat. Det innebär att din ELON-butik måste se till att det efterföljs när du köper din luftvärmepump hos oss, både via elon.se och direkt i butik. Givetvis kan vi hjälpa dig med den installationen.

Du kan läsa mer kring regelverket och annat på och alltomfgas.se

Hela vårt sortiment av luftvärmepumpar hittar du på www.elon.se