Kylskåp

Husqvarna Kylskåp QR2461W

Husqvarna Kylskåp QR2461W

Husqvarna Kylskåp QR2461W

  • 5 års garanti
  • Energiklass A++
  • DynamicAir
  • CoolMatic snabbkylning
  • Semesterläge
  • Höjd 185 cm

Klicka för pris

Denna produkt ingår i ett paketerbjudande! Visa paket

Kylskåp med kontrollerade förvaringsförhållanden
QR2461W från Husqvarna är ett kylskåp med elektronisk styrning och en touchpanel med direkt återkoppling. Kylskåpet har en läcker design med välvd dörr. Dörren är högerhängd, men går att hänga om så att den passar i just ditt kök.
Inuti kylen hittar du hyllor i härdat glas. Här finns även två fullbreda grönsakslådor samt en praktisk flaskhylla som tar hand om dina flaskor på ett smidigt sätt.

Perfekta matförhållanden
Teknologin DynamicAir ger en bättre luftcirkulation och därav en jämnare temperatur i kylskåpet. Genom att se till att det inte blir varma zoner i kylen minskar risken för bakterier och matvarorna håller sig fräschare.

Snabbkylning
Med funktionen CoolMatic får du snabbt ner temperaturen i kylskåpet. Väldigt bra för att snabbt kyla ner råvarorna exempelvis när du storhandlat eller lägger in mycket varor på en gång. Efter en tid återgår temperaturen automatiskt till den du tidigare hade inställd.

LED-belysning
För att du ska få bra överblick över dina matvaror har kylskåpet en invändig exklusiv och energieffektiv LED-belysning som ger ett klart ljus. LED-belysningen är dessutom mindre, vilket ger mer utrymme invändigt.

Semesterläge
Ett speciellt semesterläge kan användas om du ska vara bortrest en längre tid. Med det påslaget sparar du energi och minskar risken för att mögel och dålig lukt bildas medan du är borta.

Säkerhet
Skulle temperaturen i kylen bli för hög larmar den.

När du köper Husqvarna QR2461W kylskåp får du fem års garanti

Hela vårt kylskåpssortiment hittar du på www.elon.se