Kyl/frys kombi

Samsung Kyl/frys RB30J3000WW

  • Jämnt fördelad kyla för fräschare kylvaror
  • Energiklass A+
  • Självavfrostande med No Frost – slipp manuell avfrostning
  • Digital Inverter-kompressor anpassar kylan automatiskt

Klicka för pris

Rymlig kyl/frys
Samsung RB30J3000WW/EF är en kyl/frys som är 178 cm hög. Den har diskreta integrerade dörrhandtag som inte riskerar att göra märken i väggar intill. Dörrarna är högerhängda men går att hänga om för att passa in i din kökslösning.

Kyldel med jämn kyla
Kylen rymmer 213 liter. I kylen finns ett Multiflow-kylsystem som sprider kylan jämnt över hela utrymmet. Vid varje hylla sitter ventiler och härigenom blåses kall luft. Resultatet blir att maten hålls fräschare med en jämn temperatur. Skåpet kyler även dubbelt så snabbt som tidigare modeller, vilket ökar livslängden på motorn som inte behöver jobba lika hårt.
Den snygga LED-belysningen fyller skåpet med ljus och ger dig bra överblick. Lamporna blir inte varma vilket spar energi. Även den s k Easy Slide-hyllan ger dig bra överblick. Den kan skjutas in enkelt och ger dig extra förvaringsyta på höjden.
Kylen har fyra hyllplan i härdat glas, fyra dörrhyllor, grönsakslåda, mejerifack och ägghållare.

Självavfrostande frys
Frysen rymmer 98 liter och har öppna lådor som gör att du enkelt kommer åt och kan organisera frysvarorna. Den har tre lådor och en islåda.
Frysen är s k No Frost, vilket innebär att den är självavfrostande. Tekniken förhindrar isbildning och håller en jämn temperatur i varje hörn. Du slipper härmed den tråkiga och tidsödande manuella avfrostningen och får tid till annat.

Power Freeze
Genom att aktivera Power Freeze-funktionen blåser frysen intensivt kall luft i skåpet för snabb nedfrysning. Perfekt när du snabbt behöver frysa in nya matvaror.

Smart och hållbar kompressor
Digital Inverter Compressor anpassar kylan automatiskt. Detta innebär lägre energiförbrukning, lägre bullernivå, och ger din kyl/frys längre livslängd.

 

Hela vårt kyl/frys sortiment hittar du på www.elon.se