Frysskåp

Husqvarna Frysskåp QT3461W

Husqvarna frysskåp QT31461W

Husqvarna frysskåp QT31461W

  • 5 års garanti
  • Energiklass A++
  • LED-belysning
  • Maxad infrysning med Frostmatic
  • Automatisk avfrostning
  • Höjd 185 cm

Klicka för pris

Denna produkt ingår i ett paketerbjudande! Visa paket

Självavfrostande frys med MaxiBoxar och LED-belysning
QT3461W från Husqvarna är en frys med elektronisk styrning och en touchpanel med direkt återkoppling. Frysen rymmer 229 liter och har en vänsterhängd dörr. Dörren är emellertid omhängningsbar om det passar bättre med högerhängning i ditt köksutrymme.
I frysen hittar du en hylla med fällbar lucka, två fullbreda lådor, tre maxilådor och en halvdjup låda. Tack vare MaxiBoxarna har du effektiv förvaring av dina stora frysvaror. Lådorna är i transparent plast och frysen har invändig LED-belysning för att ge dig god överblick över frysvarorna.

Mer tid till roliga saker
NoFrost ser till att hålla din frys fri från is, så att du slipper tidsödande manuell avfrostning. I och med detta kan du lägga din tid på roligare saker och vara säker på att frysen bibehåller hög prestanda.

Frostmatic
När du fyller på med nya frysvaror i din frys ser Frostmatic-funktionen till att de fryses snabbt och maximalt. Härigenom bibehåller dina livsmedel både utseende och näringsämnen. När infrysningen är klar återställs temperaturen till den normala per automatik.

Säkerhet
Frysen larmar om dörren lämnas öppen och om temperaturen blir för hög. Vid ett eventuellt strömavbrott håller sig varorna frysta i 18 timmar.

När du investerar i den här frysen från Husqvarna får du fem års garanti.

Hela vårt kylskåpssortiment hittar du på www.elon.se