Diskmaskin

Cylinda Sverigedisken 2R

  • Autoprogram – optimal förbrukning efter smutsighetsnivå
  • Tidssparläge som kortar ner disktiden
  • Torkfunktion
  • 5 års garanti

Klicka för pris

Flexibel och rymlig diskmaskin i vit design

Tyst och energisnål
Sverigedisken 2R från Cylinda är en kvalitativ diskmaskin med låg ljudnivå och energiförbrukning. Den har energiklass A+++ och har så låg ljudnivå (44 dB) att du kan sätta igång den när du vill utan att bli störd. Den ger dig mycket bra resultat både vad gäller diskning och torkning.
Maskinen rymmer 13 standardkuvert och passar utmärkt till det medelstora hushållet.

Flexibla och stabila korgar
Diskmaskinen är utrustad med tät överkorg och underkorg. I underkorgen finns också en bestickkorg.
I överkorgen ställer du glas, koppar, skålar, assietter och fat. Överkorgen kan höjas och sänkas för att skapa optimalt med utrymme.
I underkorgen ställer du dina tallrikar, assietter, uppläggningsfat, bunkar och kastruller.
Största tallrik i överkorg 27 cm och största tallrik i underkorg 31 cm.

Anpassade program och tillval
Med denna diskmaskin har du goda möjligheter att välja program efter aktuell disklast och hur smutsig den är. Valen gör du via den tydliga panelen.
När du valt program och tillval via panelen visar displayen hur lång tid programmet tog förra gången det kördes. När du startat diskmaskinen visar displayen resterande programtid. Diskmaskinen stängs automatiskt av efter avslutat program för att spara på energi.
Diskmaskinen har ett autoprogram som känner av hur smutsig disken är och anpassar vattenförbrukning och temperatur därefter. Bra både för din plånbok och för miljön.
Maskinen har också ett tillval för att korta ner programtiden, s k Tidspar. Med detta kan du diska snabbare, men det förbrukar mer energi och vatten.

Smart torkning
Har du tröttnat på att behöva plocka ur jätteblöt och kall disk ur diskmaskinen? Diskmaskinsluckan på den här modellen öppnas automatiskt i slutet av programmet för att förbättra programmets torkning på ett naturligt sätt.

När du köper denna Sverigedisken får du fem års garanti.

Hela vårt diskmaskinssortiment hittar du på www.elon.se