Dammsugare

Electrolux Dammsugare ESP75CB

Electrolux dammsugare

Electrolux dammsugare

 

  • 550 W
  • Avancerad ljuddämpning – 70 db(A)
  • 360° Motion Technology når alla hörn
  • Hela 12 meter räckvidd
  • Snabbt och enkelt påsbyte med 180° Access-lock

 

Klicka för pris

Electrolux Dammsugare ESP75CB

Tyst och flexibel dammsugning
SilentPerformer Flex från Electrolux är en mycket följsam och tystgående golvdammsugare. Den är kraftfull och tyst tack vare Silence Pro System med bl a bulleroptimerad motor. Den har extra lång räckvidd på hela 12 meter, s k Multi Room System, och svänger med lätthet runt även på svåråtkomliga områden tack vare 360° Motion Technology och tre små roterande hjul. En mjuk ErgoShock-stötdämpare gör att du skonar ditt hem lite extra när du dammsuger.

Bulleroptimerad motor och smarta munstycken
Dammsugaren har en bulleroptimerad motor med 550 W effekt och ett tyst och smidigt kombinationsmunstycke, s k DustMagnet Silent. Du får också med ett Parketto Pro-munstycke och FlexPro Plus-munstycke. Teleskopröret i rostfritt stål har låsmekanism.

Enkel rengöring och förvaring
Du förvarar enkelt dammsugaren då den har två integrerade parkeringslägen. Den har dammpåseindikator och när det är dags att byta dammsugarpåse och filter gör du det enkelt eftersom dammsugaren har 180° Access-lock. Utblåsfiltret är ett sköljbart Hygien12-filter och dammsugarpåsen är en S-bag Classic Long Performance som rymmer 3,5 liter.

.

Hela vårt dammsugarsortiment hittar du på www.elon.se